O fată de 16 ani s-a întâlnit cu fostul său prieten într-un parc din centrul orașului. La un moment dat, tânărul și-a pierdut cumpătul

Publicat: 24 04. 2015, 21:37

Potrivit polițiștilor, tânărul de 25 de ani a lovit-o cu pumnul în față pe adolescentă în timp ce se aflau în Parcul „Teatrul de Vară” din centrul orașului, unde se întâlniseră pentru a discuta.

Fata a fost ajutată să scape de furia tânărului de două colege care se aflau în zonă. Ulterior, adolescenta, care avea fața plină de sânge, a primit îngrijiri de la un echipaj medical solicitat la fața locului, ea refuzând însă să fie transportată la spital.

„Cei doi, agresorul și victima, au fost prieteni în trecut și s-au întâlnit în zona Parcului «Teatrul de Vară» pentru a avea discuții despre fosta lor relație. La un moment dat, tânărul și-a pierdut cumpătul, după cum a afirmat, și a lovit-o pe minoră cu pumnul în față. Victima, care urmează să obțină și un certificat medico-legal, a formulat plângere pe numele agresorului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violențe”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Conform sursei citate, în urmă cu două luni, eleva a mai făcut o sesizare la Poliție, în care susținea că este urmărită de către fostul său iubit, care o agresează verbal. Atunci, polițiștii l-au amendat pe tânăr, în conformitate cu Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.