O femeie a amenințat că se aruncă de la etajul 14 al unui bloc din București. A renunțat la protest după 7 ore în care a stat atârnată de balustradă

Publicat: 14 11. 2013, 16:22
Actualizat: 05 02. 2019, 06:30

UPDATE: Femeia care amenința că se aruncă de la etajul 13 a renunțat după circa șapte ore

Femeia care amenința că se aruncă de la etajul 13 al unui complex rezidențial din zona Văcărești, din Capitală, a fost convinsă să renunțe la acest gest, după aproximativ șapte ore, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Poliției Capitalei.

„În urmă cu puțin timp, negociatorii prezenți la fața locului au convins-o pe femei să renunțe la această formă de protest extrem”, conform sursei citate.

Urmează să se stabilească dacă ea va avea nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit vecinilor femeii, ea se afla sub tratament prihiatric și amenința că se va arunca în gol în urma neînțelegerilor pe care le-a avut cu partenerul de viață.


O femeie amenință că se va arunca de la etajul 14 al unui imobil dintr-un complex rezidențial din Sectorul 4 al Capitalei.

Din primele informații, se pare că femeia se află sub tratament psihiatric și stă pe balustradă de la ora 8. La un etaj superior, se află mai mulți negociatori care încearcă să o convingă să nu se arunce.

Emilia Mihai, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, a declarat că incidentul are loc în sectorul 4, iar la fața locului au fost trimiși polițiști de la sectorul 4, dar și psihologi. În zonă a fost adusă și o autoscară de 70 de metri.

Vom reveni cu amănunte.