O femeie a cerut poliției să aștepte să-și termine cafeaua în timpul atacului terorist din Londra

Publicat: 04 02. 2020, 21:17
Un videoclip al poliției care încearcă să evacueze oamenii care își mâncau prânzul la o cafenea din Streatham pe fondul unui atac terorist a devenit viral, după ce personalul cafenelelor a întrebat poliția dacă pot aștepta 30 de minute pentru ca oamenii să își termine mâncarea.
 
În videoclip, postat pe Twitter, un ofițer puternic înarmat de la Poliția Metropolitană din Londra este văzut intrând într-o cafenea și anunță că locația trebuie evacuată. 

În schimb, personalul cafenelei a răspuns: „Dă-ne doar o jumătate de oră pentru că oamenii trebuie să mănânce.”

 

Clienții sunt apoi văzuți adunându-și bunurile și făcând drum spre ușă. Două persoane au fost înjunghiate în atacul de pe strada Streatham High la 2 p.m. ora locală duminică.

Trei persoane au fost rănite în atacul comis duminică în zona Streatham din Londra, a comunicat Poliția metropolitană londoneză.

Autorul atacului a fost împușcat mortal de agenții de poliție. Incidentul este considerat de tip terorist.

Atacatorul, pe numele său Sudesh Amman, avea 20 de ani, provenea din Harrow, în nord-vestul Londrei și fusese condamnat, în decembrie 2018 la trei ani și patru luni de închisoare după ce a distribuit materiale cu caracter terorist pe internet și a promovat acțiunile organizației teroriste Stat Islamic.