O femeie A UITAT O POȘETĂ CU 13.000 de euro într-o benzinărie. Cum au ajuns banii înapoi la proprietar

Publicat: 06 07. 2012, 11:18
Actualizat: 05 06. 2018, 18:57

O poșetă în care se aflau peste 13.000 de euro, pierdută de o șoferiță într-o stație de alimentare cu carburanți, din municipiul Merdigidia, a fost returnată posesoarei de către polițiștii anunțați de personalul benzinăriei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, joi seară, polițiștii din Medgidia au fost sesizați de către personalul unei stații din localitate despre existența unei poșete de damă în fața benzinăriei.

La fața locului, s-a deplasat o patrulă de ordine publică, polițiștii găsind în interiorul poșetei un pașaport și suma de 13.150 euro.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că poșeta a căzut de pe portbagajul unui autoturism ce fusese alimentat cu puțin timp în urmă, iar în scurt timp au reușit să o identifice și pe posesoarea acesteia, o femeie în vârstă de 58 ani, din Mangalia.

Aceasta a fost contactată și invitată la sediul Poliției Medgidia, de unde și-a putut recupera cei 13.150 de euro și bunurile pierdute.