O femeie a vrut să deschidă ușa avionului în timpul zborului, apoi a mușcat un pasager care a vrut s-o oprească: „Isus mi-a spus să fac asta”

Publicat: 30 11. 2022, 15:30
Sursă Foto - Click2Houston

O pasageră dintr-un zbor Southwest Airlines a încercat să deschidă ușa avionului în mijlocul zborului, susținând că ”Isus i-a spus” să facă asta, apoi a mușcat un pasager care intenționa să o oprească.

O femeie în vârstă de 34 de ani se afla într-un avion care zbura din Houston la Ohio. Dintr-o dată, ea a devenit foarte agitată pentru că însoțitorii de bord nu au lăsat-o să ajungă la ieșirea de urgență.

Un alt pasager a intervenit ca să o oprească pe pasageră, iar ea l-a mușcat de coapsă.

Apoi femeia a început să se lovească cu capul pe podeaua avionului, susținând că „Isus i-a spus să zboare în Ohio și Isus i-a spus să deschidă ușa”, potrivit Click2Houston.

Pasagerii s-au speriat și au povestit incidentul șocant.

„Mă gândeam la cel mai rău scenariu, că acel avion se va prăbuși”, a declarat un pasager care a văzut scena.

Ce le-a spus pasagera autorităților

Din cauza acestui incident, avionul a aterizat de urgență pe aeroportul din Little Rock. Totodată, cursa care ar fi trebuit să dureze inițial trei ore s-a prelungit la șase ore.

La sol, femeia a fost reținută de polițiști, în timp ce pasagerul mușcat a fost tratat cu antibiotice și vaccinat împotriva hepatitei.

După incident, pasagera le-a spus autorităților că a plecat de acasă sâmbătă dimineață, fără ca soțul ei să știe și că spera să-și viziteze un prieten de familie din Maryland.

„Nu zburasem de mult timp.. am devenit anxioasă, dar în mod normal nu aș fi făcut astfel de lucruri”, le-a spus ea autorităților.