O femeie din Constanța s-a aruncat de pe bloc, în urma aflării veștii că iubita sa o înşală cu un bărbat

Publicat: 10 04. 2021, 17:50
Actualizat: 14 04. 2021, 13:12
O femeie din Constanța s-a aruncat de pe acoperișul blocului / Sursă FOTO: ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

O constănțeancă în vârstă de 40 de ani s-a aruncat de pe un bloc, sâmbătă, după aflarea veștii că iubita sa o înşală cu un bărbat.

Femeia s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc

O femeie în vârstă de 40 de ani s-a aruncat sâmbătă de pe acoperișul unui bloc. La sosirea paramedicilor, femeia se afla în stare gravă. După ce a fost resuscitată, aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare.

Potrivit Antena3, femeia s-ar fi aruncat de pe imobil din cauza iubitei sale, despre care ar fi aflat că ar înșela-o cu un bărbat.

„Astăzi, la ora 14.33, polițiștii Secției 4 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, ar amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc de locuințe situat pe strada Palas din municipiul Constanța.

La un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar, la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș.

Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt” se arată în comunicatul transmis de polițiștii constănțeni.

Femeia a fost transportată la spital

Paramedicii şi pompierii au efectuat manevre de resuscitare, iar după câteva minute inima femeii a început, din nou, să bată. Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit medicilor, pacienta care a căzut de la o înălţime echivalentă cu etajul 3 al unui bloc, a fost găsită în stop cardio-respirator.