O femeie dispărută în luna martie, după externarea din spital, a fost găsită MOARTĂ. Trupul, sfâșiat de animale

Publicat: 08 04. 2019, 13:43

This browser does not support the video element.

O femeie dispărută după ce fusese externată din spital, la jumătatea lunii martie, a fost găsită moartă, pe o stradă din Iași, trupul său fiind sfâșiat de animale. Familia a anunțat dispariția femeii cu câteva ore înainte de descoperire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Iași, Ioana Laura Buștiuc, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că un trecător a sunat la 112 și a anunțat, sâmbătă, că la capătul unei străzi din municipiul Iași este cadavrul unei femei.

Polițiștii au găsit asupra cadavrului actele de identitate, fiind vorba de o femeie de 78 de ani, din comuna Românești. Cu câteva ore înainte, fiica anunțase dispariția.

„În aceeași zi, cu câteva ore înainte de descoperire, fiica femeii ne-a anunțat de dispariție. A spus că mama a fost externată din Spitalul Parhon la mijlocul lunii martie și nu a mai revenit la domiciliu. S-a dispus efectuarea necropsiei”, a declarat Buștiuc.

Aceasta a precizat că polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că trupul femeii era parțial devorat de animale, neexistând indicii că aceasta ar fi fost victima vreunei agresiuni.