O femeie, în comă după o operație estetică

Publicat: 11 02. 2013, 12:48
Actualizat: 26 07. 2016, 00:11

O femeie de 36 de ani este internată la secția de terapie intensivă de la Spitalul de Urgență Galați, după ce a fost supusă unei intervenții de liposucție. Medicii spun că starea ei este destul de gravă, aceasta fiind în comă.

Pacienta, originară din Brăila, a fost supusă în urmă cu 20 zile unei operații de liposucție la o clinică privată, iar la trei zile de la externare pacienta s-a simțit rău și a fost internată la Spitalul de Urgență din Galați.

„Femeia de 37 de ani este din Brăila și a suferit o intervenție medicală în urmă cu 20 de zile la o clinică privată, trecând printr-o operație de liposucție. La trei zile după externare i s-a făcut rău și a fost adusă la spitalul din Galați. Diagnosticul este insufiuciență multiplă de organ, femeia fiind internată la terapie intensivă”, a declarat Mădălina Ispas, reprezentantul Spitalului de Urgență din Galați. Ea a precizat că pronosticul în acest caz este rezervat.

Medicii care au consultat-o i-au pus diagnisticul de „intestine perforate”, afecțiune care ar fi survenit în urma intervenției de liposucție.

Tudor Neacșu, corespondenti@mediafax.ro

Vom reveni cu amănunte.