O femeie s-a aruncat de pe Podul Colentina. Un polițist a scos-o din apa înghețată, însă a murit la spital

Publicat: 25 01. 2014, 15:52
Actualizat: 21 05. 2015, 04:18

UPDATE Femeia care s-a aruncat de pe Podul Colentina a murit după câteva ore de manevre de resuscitare

Femeia care s-a aruncat de pe Podul Colentina, sâmbătă dimineață, fiind scoasă din apă de un polițist și transporată la Spitalul Floreasca, a murit după ce, timp de cîteva ore i-au fost aplicate manevre de resuscitare, a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătății Raed Arafat.


O femeie de 40 de ani s-a aruncat de pe Podul Colentina din Capitală, sâmbătă dimineață, fiind scoasă din apa înghețată de un polițist și transportată în stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, după ce un echipaj SMURD a încercat să o resusciteze la fața locului.

Oficiali din Poliție au declarat pentru MEDIAFAX că agentul Emil Teleguță de la Secția 6, care era în zonă în timpul serviciului, a intrat în apa râului Colentina până la brâu, după ce a văzut că o persoană s-a aruncat de pe pod.

Un echipaj SMURD a intervenit la fața locului și a încercat să o resusciteze pe persoana în cauză – o femeie de 40 de ani -, care a fost transportată apoi, în stop cardio-respirator, la Spitalul de Urgență Floreasca, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență București.

La Floreasca, femeii i se aplică în continuare manevre de resuscitare, ea trebuind mai întâi să fie încălzită, a precizat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Bogdan Oprița.