O femeie s-a prezentat la spitalul din Constanța cu o sacoșă. Când le-a arătat ce era înăuntru, medicii au rămas înmărmuriți

Publicat: 14 04. 2015, 14:27
Actualizat: 14 04. 2015, 16:52

Potrivit cadrelor medicale de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, o femeie care a născut în timp ce era singură într-un autoturism s-a prezentat, luni, la Urgența unității medicale cu bebelușul într-o sacoșă, nou-născutul fiind în acel moment în stare critică.

Bebelușul a fost preluat imediat de cadrele medicale pentru a i se acorda îngrijirile necesare, el având o greutate de 2,8 kilograme, iar când a ajuns la spital era în hipotermie.

Medicii au făcut eforturi pentru a-i salva viața bebelușului, iar prima noapte din viață și-a petrecut-o în Secția de Terapie Intensivă, sub supraveghere. Mama copilului a avut și ea nevoie de o intervenție chirurgicală, deoarece nașterea nu a avut loc sub supraveghere.

După aproximativ 24 de ore de la internare, potrivit cadrelor medicale, starea celor doi este stabilă, dar vor rămâne în continuare sub supraveghere medicală.