O femeie și-a lăsat mama de 88 de ani pe drumuri, după ce a păcălit-o și i-a vândut casa

Publicat: 18 09. 2020, 21:51
Actualizat: 18 09. 2020, 22:19
Adriana Lobos, o femeie de 88 de ani din Chile (FOTO: Linares Online)

Adriana Lobos, o femeie de 88 de ani din Chile, a fost convinsă de fiica sa cea mică să îi cedeze dreptul de proprietate asupra casei în care locuia, dar aceasta a vândut-o. Astfel, bătrâna a fost evacuată și a ajuns să locuiască pe stradă.

Femeia a fost fotografiată întinsă pe un trotuar din orașul Linares, acoperită cu o pătură și cu un troller lângă ea, iar imaginea a devenit repede virală, stârnind indignarea oamenilor, .

Din fericire, femeia nu a petrecut foarte prea mult timp pe străzi, pentru că vecinii i-au alertat rudele, la o oră după ce a rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Bătrâna părea într-o stare de sănătate bună, atunci când Alejandra găsit-o pe stradă, dar prezenta unele semne de malnutriție.

„Nu știam nimic, dar sora mea Fernanda (sora cea mică-n.r.), la sfârșitul anului trecut, a înregistrat casa fără să ne anunțe și până la urmă a vândut-o. Ceea ce a făcut sora mea este de neiertat: a profitat de mama noastră și de lipsa ei de luciditate și apoi a abandonat-o. Am contactat autoritățile pentru a-mi raporta sora și să încerc să recuperez casa”, a declarat fiica cea mare a bătrânei, Alejandra Marchant.

Primarul orașului Linares, Mario Meza, revoltat de povestea tristă a bătrânei, a condamnat ferm gestul fiicei sale, relatează Știrile PRO TV, care citează Il Messagero.

„Un fapt deplorabil, care doare, pentru că nimeni nu s-ar aștepta ca o fiică să își evacueze mamă. Suntem pregătiți să o sprijinim pe Adriana și pe fiica ei cea mare în orice acțiune în justiție, probabil o formalitate poate fi găsită în actul de vânzare a casei”, a declarat acesta.

Un român a bătut o bătrână din Spania, pentru a-i fura… 40 de euro! Atacul, petrecut într-o scară de bloc din Valencia, a fost filmat

Un român, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat în Spania, după ce a bătut violent o bătrână din Valencia, la mijlocul lunii trecute, în scara unui bloc, pentru a-i fura 40 de euro din portofel!

Agresorul a urmărit-o bătrână până în bloc și apoi a încercat să îi fure portofelul. Femeia a opus rezistență, ceea ce l-a provocat pe român și a lovit-o violent cu pumnul în față. Bătrâna s-a prăbușit la pământ și a rămas acolo, până au găsit-o vecinii.

Bătrâna a ajuns în stare gravă la spital, iar după ce a primit îngrijiri medicale, iar medicii s-au asigurat că nu a suferit leziuni grave la cap, a fost lăsată să plece acasă.

O femeie din județul Giurgiu, ucisă de câinii Amstaff ai fiului ei. Bătrâna îi hrănea în momentul în care a fost atacată

O femeie din județul Giurgiu a murit după ce a fost atacată de câinii fiului ei, rasa Amstaff. În vârstă de 77 de ani, bătrâna hrănea animalele în momentul agresiunii. Tragedia a avut loc miercuri, 2 septembrie.

Polițiștii de la IPJ Giurgiu s-au deplasat la o locuință din comuna Prundu, în urma unei sesizări primite de la o vecină, care a auzit strigătele femeii atacate.

“În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat din comuna Prundu, deținea în curtea locuinței, doi câini, rasa Amstaff, care în jurul orelor 13.00, au atacat-o pe mama acestuia, o femeie în vârstă de 77 de ani, pe timpul desfășurării activităților de îngrijire a acestora, iar leziunile produse au condus la decesul acesteia”, informează poliţiştii.

FOTO: Linares Online