O fetiță de 13 ani din Timișoara a fost abuzată sexual de ambii părinți. Micuța a trecut prin chinuri groaznice timp de cinci ani!

Publicat: 06 03. 2021, 10:35
Actualizat: 06 03. 2021, 10:36
Sursă foto - caracter ilustrativ: Shutterstock

O fetiță de 13 ani din Timișoara a fost abuzată sexual de ambii părinți. Aceasta a făcut o plângere la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, ai cărei reprezentanți au alertat poliția.

Fetița de 13 ani a fost abuzată sexual de tatăl și mama sa timp de cinci ani! Părinții, în vârstă de 43 și 47 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore după ce fetița și-a făcut curaj și și-a reclamat părinții la DGASPC Timiş.

Micuța, agresată sexual de părinți de la vârsta de 7 ani

Investigațiile polițiștilor au scos la iveală detalii înfiorătoare despre momentele cumplite prin care a trecut victima. Fetița a fost abuzată de părinții ei încă de la vârsta de 7 ani, atât tatăl, cât şi mama au întreţinut cu aceasta raporturi sexuale, orale şi anale, în repetate rânduri. Femeia privea cum fata ei este abuzată de bărbat, iar când nu făcea acest lucru participa activ la exploatarea sexuală a victimei.

Cei doi soți, acuzați de viol în formă continuă, instigare la agresiune sexuală, corupere sexuală, rele tratamente aplicate minorului, au fost reținuți de polițiști și urmează să fie prezentaţi judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

În prezent, copilul se află în grija celor de la DGASPC Timiş și a participat deja la primele şedinţe de consiliere psihologică şi de psihoterapie.

„Imediat cum am fost sesizaţi cu privire la acest caz s-a intervenit în regim de urgenţă şi copilul a fost securizat în secunda următoare, în prezent urmând şedinţe de consiliere psihologică şi de psihoterapie pentru a depăşi pe cât se poate acele momente şi a fi mai bine. Cazul este încă în cercetare, nu pot să dau foarte multe detalii. Ceea ce este important este faptul că este securizată şi că facem tot posibilul să o ajutăm să fie bine”, a declarat Smaranda Marcu, purtător de cuvânt DGASPC Timiş, pentru tion.ro.