O fetiță de cinci ani a murit, iar fratele ei este grav rănit, după ce o șoferiță care nu a acordat prioritate mașinii în care se aflau cei doi copii

Publicat: 26 08. 2014, 14:25

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, accidentul a avut loc marți după-amiază pe un drum din comuna Filipeștii de Pădure, în satul Minier, unde o femeie aflată la volanul unui autoturism care circula pe un drum secundar nu a acordat prioritate unei mașini care circula pe drumul principal și în care se aflau doi copii și un adult.

În urma impactului, ambii copii au fost grav răniți, suferind multiple traumatisme în zona abdomenului. Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru a prelua una dintre victime, o fetiță în vârstă de cinci ani, însă copila a murit înainte de a fi îmbarcată în aparatul de zbor și dusă la un spital în București, au declarat reprezentanții Serviciului de Ambulanță Prahova.

Fratele fetiței se află la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, starea lui fiind, de asemenea, gravă. Ambii șoferi au suferit răni minore în urma accidentului.

Femeia care a provocat acest accident va fi cercetată pentru omor din culpă și vătămare corporală din culpă.