O firmă a lui Ioan Niculae cere insolvența clubului patronat tot de el

Publicat: 07 01. 2016, 14:16

„Am primit o notificare de la această firmă. Notificări mai avem, pentru că noi am avut datorii, nu numai la această firmă, însă avem partea de contabilitate și partea juridică care controlează toate problemele astea și societatea nu a fost niciodată în pericol de a intra în insolvență. M-a bufnit râsul pentru că știu că este o firmă de-a noastră. Știu că este firma din cadrul grupului nostru. Probabil că se impunea la rândul lor să facă aceste adrese, de notificări. Datoriile sunt controlabile, pentru că au venit bani din participările noastre la Liga Europa. O parte s-au dat la bugetul statului și o parte la contractele jucătorilor”, a declarat Buduru, la Dolce Sport.

SC Watch Catch Security SRL, în calitate de creditor, a depus, la 28 decembrie 2015, la Tribunalul Giurgiu, o solicitare de deschidere a procedurii insolvenței Asociației Fotbal Club Astra, în calitate de debitor. Această speță va fi judecată la 9 februarie.

Omul de afaceri Ioan Niculae se află în închisoare, fiind condamnat în 2 aprilie 2015 la doi ani și jumătate de închisoare în doarul „mită la PSD”.