O fostă Miss Ucraina, printre refugiații care au plecat din Odessa. Helen Gydyrym s-a fotografiat pe strazile din Botoșani: „Mulțumim românilor, ajutorul vostru este de neprețuit”

Publicat: 14 03. 2022, 09:40
Sursă foto: Facebook

O fostă Miss Ucraina, Helen Gydyrym, a fugit împreună cu familia și prietenii din Odessa și s-a refugiat, momentan, în România. Gydyrym a postat pe rețelele de socializare imagini din Botoșani și a mulțumit românilor pentru ajutorul dat, care este „de neprețuit”, a scris ea pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

„Azi ne-am plimbat prima dată prin oraș, doar ne-am plimbat. Nu căutăm apă, mâncare. Și uite așa merg oamenii normali, obișnuiți… Am uitat cum se simte asta… Mă simt ca un arici. Zâmbet strâns, ochi fără sclipici, suflet rănit, oboseală cronică, atacuri de panică, fără casă, fără afaceri. Viața este pe primul loc.

Mulțumesc lui Dumnezeu că îmi sunt copiii aproape! Mulțumim tuturor oamenilor care ne ajută aici în România! Ajutorul vostru este neprețuit! Apropo, am venit în hainele astea. Eu și Margo purtăm adidași de vară pentru că era cald la Odessa, iar eu doar purtam vestă”, a scris Helen Gydyrym pe Facebook.

Sursă foto: facebook