O mașină a Poliției Locale Timișoara a fost blocată de „Îngerii Galbeni”. Ce a urmat

Publicat: 09 04. 2015, 13:30

Poliția Locală Timișoara a fost solicitată miercuri la o benzinărie Mol, din zona Calea Aradului – strada Miresei. Agenții nu au parcat însă acolo, chiar dacă aveau loc, ci au preferat să lase mașina într-o parcare privată, scrie tion.ro.

La scurt timp, s-au trezit cu roata mașinii blocată de către angajații firmei „Îngerii Galbeni” și a început un circ în toată regula. La fața locului s-au deplasat echipajul de intervenții rapide al Poliției Locale și juristul instituției. În ajutorul agenților locali au venit și două echipaje ale Poliției Rutiere, dar situația nu s-a remediat.

Angajații de la firma de tractări auto spun că mașina Poliției Locale nu avea girofarurile aprinse atunci când a ajuns în zonă. Autovehiculul autorităților a fost deblocat după lungi „negocieri”. Oficialii Poliției Locale au declarat că au fost obstrucționați în timpul serviciului și i-au amendat pe cei de la „Îngerii Galbeni”.

„Oamenii noștri erau în misiune, a fost o neînțelegere, autoturismul fiind deblocat imediat. Cei care au blocat autovehiculul instituției au fost sancționați cu o amendă de 3.000 de lei, în baza Legii 61/1991, pentru că au împiedicat organele de menținere a ordinii publice să-și exercite obligațiile de serviciu”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

foto: tion.ro