O mașină de poliției a ars în totalitate pe DN 1

Publicat: 29 08. 2013, 14:46
Actualizat: 13 08. 2014, 21:12

Un autoturism al Poliției Sibiu a ars în totalitate, joi, pe DN 1, între localitățile Săcel și Săliște din județul Sibiu, agentul care se afla în interiorul mașinii reușind să iasă după ce a observat flăcările sub capotă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Sibiu, Luciana Balteș, în autoturismul dotat cu aparat radar se afla un polițist, care a reușit să iasă la timp din mașină, după ce a observat flăcările sub capotă.

„În jurul orei 13.30, autoturismul se afla staționat pe DN 1, între localitățile Săcel și Săliște. Operatorul radar se afla în autoturismul staționat și a observat că de sub capotă ies flăcări. A reușit să iasă la timp din mașină și a anunțat incendiul”, a declarat Luciana Balteș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, Diana Lazăr, autoturismul Poliției Sibiu a ars în totalitate, incendiul fiind lichidat la ora transmiterii acestei știri, iar traficul desfășurându-se îngreunat în zonă.

Pompierii cercetează cauzele producerii incendiului, urmând să anunțe rezultatele anchetei.