O minoră din Vaslui a intrat în comă după ce a consumat o sticlă de țuică la școală

Publicat: 16 03. 2016, 18:19
Actualizat: 16 03. 2016, 19:01

O elevă a liceului „Ion Mincu” din Vaslui a venit la școală cu un litru de țuică, din care a băut până a intrat în comă alcoolică.

Eleva, în clasa a X-a la profilul Alimentație Publică, ar fi început să bea din sticlă cu mult înainte să ajungă la cursuri și mai apoi a continuat pe ascuns într-o pauză, împreună cu alte colege, în spatele sălii de sport.

Pentru minoră a fost nevoie de intervenția Serviciului de Ambulanță pentru a o putea transfera la Spitalul Județean de Urgență, unde a primit îngrijiri medicale timp de trei ore, după care bunica sa ar fi luat-o acasă.

„Știm că, după ce a intrat la practică, a băut în spatele sălii de sport, apoi i s-a făcut rău în timpul orelor și a fost solicitată ambulanța. Am avut o ședință în care am pus în discuție ceea ce a făcut eleva și s-a discutat despre eventuale măsuri de protecție, dar și despre sancțiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției.
Conducerea Liceului „Ion Mincu” a demarat o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări a consumat alcool minora și, mai ales, cum a introdus în școală băutura spirtoasă, scrie Bună Ziua Vaslui.