O nouă lovitură pentru medicul Mihai Lucan. Anunțul făcut de ANI

Publicat: 13 02. 2018, 11:35

„Agenția Naționalã de Integritate a constatat încãlcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativã de cãtre LUCAN MIHAI, fost medic șef secție – Secția Clinicã Urologie II din cadrul Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca, și fost membru în Consiliul de Administrație al Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat de presă al Agenției Naționale de Integritate (ANI), remis marți MEDIAFAX.

Inspectorii de integritate au constatat că, în perioada 26 iunie 2012 – 30 decembrie 2016, S.C. Lukmed S.R.L, societatea comercialã la care Mihai Lucan împreunã cu soția sunt asociați, iar fiul său e administrator, a încheiat un contract de prestări servicii medicale cu Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca. Totodată, au fost semnate și alte patru acte adiționale pentru prelungirea duratei contractului.

Mihai Lucan a fost informat despre verificările dispuse de Agenția Națională de Integritate, medicul depunând la dosar un punct de vedere.