O persoană a fost rănită după ce mașina în care se afla a luat foc pe Autostrada Soarelui, în urma coliziunii cu parapetul

Publicat: 18 07. 2012, 15:41
Actualizat: 25 06. 2013, 17:50

O persoană a ajuns la spital, miercuri, după ce autoturismul în care se afla a luat foc pe Autostrada Soarelui, pe sensul București – Constanța, după ce șoferul mașinii a încercat să ocolească o scară de metal care căzuse de pe o dubă, intrând în parametrul de pe marginea drumului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Călărași, persoana rănită a fost transportată la Spitalul din Lehliu, fiind în afara oricărui pericol.

„Un echipaj al Serviciului de Ambulanță a acordat primul ajutor victimei, rănitul fiind transportat la Spitalul din Lehliu. El este stabil, în afara oricărui pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași, plt maj Ovidiu Tătăranu.

La fața locului au intervenit pompierii militari care au acționat pentru stingerea focului.

„Primele date ale anchetei arată că autoturismul a luat foc după ce șoferul a încercat să evite impactul cu un element metalic, se pare o scară care a căzut de pe o dubă și a intrat în parapetul de pe marginea drumului. Ulterior, mașina a luat foc, cei din autoturism au avut timp să iasă afară din autovehicul”, a mai spus reprezentantul ISU Călărași.

În urma incidentului, circulația în zonă a fost oprită timp de 15 minute.