O persoană rănită, după ce un microbuz a fost lovit de un TIR

Publicat: 14 08. 2013, 16:15
Actualizat: 23 05. 2015, 10:26

O persoană a fost rănită, miercuri, într-un accident produs pe DN 1 B Ploiești – Buzău, în localitatea prahoveană Chițorani, după ce un microbuz a fost lovit de un TIR, traficul în zonă fiind restricționat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit datelor furnizate de Poliția Prahova, șoferul microbuzului nu s-a asigurat când a pornit de pe loc, autovehiculul fiind lovit de un TIR, apoi proiectat într-un autoturism staționat pe partea dreaptă a șoselei.

În urma impactului, o femeie, pasageră în microbuz, a fost rănită, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Directorul Serviciului de Ambulanță Prahova, medicul Daniel Nicolae, a declarat că femeia are o fractură deschisă la un braț, un traumatism cranio-cerebral minor și multiple excoriații.

În urma accidentului, prima bandă a sensului de mers Ploiești – Buzău este blocată, circulația desfășurându-se pe cealaltă bandă, dirijată de polițiști.

Zona în care s-a produs accidentul, DN 1 B, este, potrivit statisticilor Poliției Rutiere Prahova, unul dintre tronsoanele de drum pe care au loc cel mai frecvent accidente grave.