O persoană s-a aruncat în fața metroului, la stația Piața Romană. UPDATE

Publicat: 06 12. 2013, 09:44
Actualizat: 19 05. 2015, 19:22

Persoana care s-a aruncat în fața metroului la stația Piața Romană, o femeie în vârstă de 48 de ani, a fost scoasă de pe șine, fiind transportată la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că femeia a primit primul ajutor de la echipajul medical, fiind apoi transportată la Spitalul de Urgență Floreasca.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Oprița, a spus că femeia este conștientă, nu are leziuni externe vizibile, fiind în investigații.

Oficiali din Poliția Capitalei au precizat că femeia a fost identificată, aceasta având 48 de ani.

Reprezentanții Metrorex au declarat că, în jurul orei 8.25, s-a semnalat faptul că o femeie a fost prinsă sub garnitura de tren, în stația de metrou Piața Romană.

În urma incidentului, circulația la metrou a fost oprită temporar pe linia unde s-a produs accidentul, între Piața Romană și Universitate, și s-a desfășurat normal în celălalt sens.

La ora transmiterii acestei știri, circulația la metrou a fost reluată pe ambele fire, între Piața Romană și Universitate.