VIDEO | O prezentatoare TV din SUA a suferit un accident vascular cerebral în timpului emisiei

Publicat: 07 09. 2022, 14:44
Actualizat: 07 09. 2022, 15:27

This browser does not support the video element.

O prezentatoare americană a fost nevoită să întrerupă jurnalul de ştiri pe care îl prezenta, după ce a suferit, în direct, un accident vascular cerebral. Julie Chin își ținea emisiunea ca de fiecare dată, dar dintr-o dată au apărut dificultățile de vorbire cauzate de un accident vascular cerebral.

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineața, iar întreaga scenă a fost transmisă pe canalul KJRH-TV. Prezentatoarea Julie Chin vorbea despre lansarea misiunii Artemis, când a simțit brusc dificultăți în a se exprima.

A încercat să continue să citească, apoi şi-a dat seama că nu poate merge mai departe.

„Îmi pare rău” , s-a scuzat ea în faţa telespectatorilor, păstrându-şi în continuare profesionalismul. „Ceva nu este în regulă în această dimineață, îmi cer scuze, o să predau legătura meteorologului nostru.”

Colegii săi au observat că nu ceva nu este în regulă, și au chemat de urgență ambulanța. Julie Chin le-a mulțumit colegilor săi pentru că au recunoscut situația de urgență și au sunat la 911.

Imediat după ce a ieşit din direct, colegii prezentatoarei au cerut ajutor ambulanţei

Într-un mesaj postat ulterior pe Facebook, prezentatoarea Julie Chin i-a liniștit pe telespectatori cu privire la starea ei de sănătate și a insistat asupra vigilenței care trebuie avute în cazul primelor semne ale unui Accident Vascular Cerebral.

„Ceea ce mi s-a întâmplat părea să vină din senin”, a scris ea. 

„M-am simțit bine înainte de a intra în platou. Apoi, în timpul jurnalului, au început să apară simptomele. În primul rând, mi-am pierdut vederea parțială la un ochi. Puțin mai târziu, mâna și brațul mi-au amorțit. Știam că am o mare problemă când gura mea a refuzat să rostească cuvintele de pe prompter”, a adăugat prezentatoarea.

„Pentru a reduce impactul acestei boli este mai întâi esențial ca oamenii să cunoască simptomele.”, a explicat profesorului Amarenco, șeful centrului de primire și tratament pentru AVC al spitaluli Bichat, potrivit TheIndependent.com.