O româncă, printre victimele alunecării de teren din Sicilia

Publicat: 16 02. 2012, 08:53
Actualizat: 19 02. 2012, 21:15
O româncă în vârstă de 48 de ani se numără printre victimele alunecării de teren provocate de ploile abundente din Sicilia, a anunțat duminică Protecția Civilă, care a identificat până în prezent 12 cadavre din totalul de 22 de morți, relatează Corriere della Sera, în ediția electronică.

O româncă în vârstă de 48 de ani se numărăprintre victimele alunecării de teren provocate de ploile abundentedin Sicilia, a anunțat duminică Protecția Civilă,care a identificat până în prezent 12 cadavre din totalul de 22 demorți, relatează Corriere della Sera, în ediția electronică.

Românca, identificată drept Monica Balascuja, a murit înlocalitatea siciliană Scaletta Zanclea, unde s-au prăbușitnumeroase case.

Cel puțin 22 de persoane au murit și alte circa 30 sunt declaratedispărute, potrivit noului bilanț anunțat duminică, după oalunecare de teren care a îngropat în noroi mai multe case dinestul Siciliei. Aproximativ 80 de persoane au fost rănite, unelearse în exploziile buteliilor de gaz, iar 400 au fost evacuate.

Mediafax