O româncă s-a îndrăgostit pe Facebook de un soldat american. Ce a urmat poate deveni subiect de film

Publicat: 01 04. 2015, 12:50
Actualizat: 24 02. 2017, 19:46

Cei doi îndrăgostiți nu s-au văzut personal, iar soldatul, care spune că se află într-un teatru de operații, îi cere frecvent bani, pentru că ar fi suferit un accident. Potrivit stirileprotv.ro, femeia i-a dat până acum 4.000 de euro iubitului ei.

Claudia și Nicolas s-au cunoscut în 2014, când soldatul a abordat-o pe Facebook. Femeia divorțase după 22 de ani și căuta un nou partener. „Am fost căzută la pământ, iar el a fost cel care m-a ridicat. Mi-a zis: iubesc vocea ta, iubesc ochii tăi, aș vrea din tot sufletul să cunosc povestea din spatele ochilor tăi. Am început să plâng. Când am avut cel mai mult nevoie, el a fost acolo”, a povestit femeia.

După câteva săptămâni, Nicolas a cerut-o pe Claudia în căsătorie. Mai mult, cuceritorul i-a cerut femeii să-i trimită banii într-un cont din Nigeria, ca să își cumpere bilet de avion, pentru a veni în România. Femeia lucrase în ultimii ani ca îngrijitoare pentru o bătrână în Portugalia și avea mici economii pe care i le-a trimis lui Nicolas. Bărbatul nu a venit însă să o vadă, motivând că a suferit un accident în Afganistan.

„Trebuia să vină și din motive pe care nu le cunosc, nu a mai venit… El este acolo unde este… La război, nu la bancă, să scoată banii… N-am mai avut, pentru că eu am mai trimis. În jurul a 4.000 de euro. Am înțeles că a avut un accident. Nu mi-a povestit mare lucru. Și-a pierdut telefonul”, a spus Claudia.

„Din motive de securitate”, spunea soldatul, îi telefona de pe un număr ascuns. În prezent, femeia, mamă a unei fete de 21 de ani, nu poate da de bărbat, dar încă mai speră, fiind îndrăgostită lulea de el.