O studentă a apostrofat un tânăr de 19 ani, care atacase alte persoane dintr-o gară. Răzbunarea a fost cruntă

Publicat: 29 09. 2015, 19:58

Potrivit prim-procurorului Alina Popescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Brașov, incidentul s-a petrecut duminică noapte, în jurul orei 23.00, în fața Gării Brașov, când Ulniuc Florin Valentin, în vârstă de 19 ani, a lovit-o cu pumnii și picioarele pe o tânără de 23 de ani, studentă la Brașov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânăra se afla lângă chioșcurile din fața gării, de unde își luase o cafea, și a asistat la o altercație dintre un tânăr și alte persoane. Fata a intervenit și l-a apostrofat pe tânărul de 19 ani care s-a luat fără motiv de celelalte persoane care se aflau în fața chioșcului, moment în care acesta s-a enervat și a început să o lovească cu pumnii și picioarele în cap.

Conform sursei citate, tânăra a suferit leziuni grave la cap și a fost transportată la Spitalul Județean Brașov de o ambulanță, având nevoie de 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

Procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Brașov au anunțat, marți, că au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de agresor pentru infracțiunea de „tentativă la omor”.

„Din probatoriul administrat în cauză pînă în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în noaptea de 27 septembrie în jurul orelor 23.15, în fața gării Brașov, inculpatul a aplicat persoanei vătămate S.D.A. (23 ani) mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în zona capului, determinând producerea unor leziuni grave în zona craniană, ce necesită pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, acestea punînd în pericol viața acesteia”, a spus Alina Popescu, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Brașov.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere admisă de către instanță.