O supraviețuitoare a tragediei din „Colectiv”, umilită de patron. Motivul pentru care a concediat-o

Publicat: 02 05. 2016, 15:46
Actualizat: 28 09. 2018, 11:13

Tânăra, care a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului, susține că a fost dată afară de angajatorul ei, nemulțumit că a trebuit să îi plătească perioada petrecută în concediu medical, potrivit B1 TV.

Corina reușit să scape cu viață din Clubul Colectiv, însă a fost rănită grav. A suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului și a fost tratată la un spital din Anglia.

După ce s-a făcut bine, a avut parte de alte necazuri. Femeia a fost nevoită să îndure jignirile șefului ei. Angajată a unei case de amanet, Corina a trecut prin momente cumplite când s-a întors la serviciu. Tânăra a povestit că șefului ei nu i-a picat bine că a fost obligat prin lege să-i plătească concediul medical prelungit.

Nemulțumirile bărbatului au atins punctul culminant înainte de Paște.”Am fost dată afară de la job. Pentru că am îndrăznit să îl sun și să îl întreb programul, să știu dacă pot pleca la ai mei de Paște. Nici nu am apucat să îl întreb, de fapt. În realitate, cred că se ruga să aibă prilejul să o facă. I-am simțit invidia în momentul în care a trebuit să îmi dea banii pe concediul medical sau când a auzit că am primit donații. Afacerea îi mergea din ce în ce mai prost în ultimele șase luni, cât am fost înlocuită”, a scris Corina pe pagina ei de Facebook.