O tânără, aflată în vizită la mama sa, a căzut de la etajul 11 al Palatului Administrativ din Satu Mare. A decedat din cauza hemoragiei interne masive

Publicat: 31 08. 2020, 23:52

Un incident s-a petrecut, astăzi, la Palatul Administrativ. O tânăra de 24 de ani a căzut de la etajul 11 al Palatului Administrativ Satu Mare, a decedat.

Fiica unei angajate a Direcției pentru Cultură Satu Mare a căzut de la etajul 11 al Palatului Administrativ Satu Mare

Tânăra ar fi fiica unei angajate a Direcției pentru Cultură Satu Mare  și se află în vizită la mama sa, potrivit  informațiilor PresaSM. Poliția încă nu cunoaște cu exactitate circumstanțele în care a căzut tânăra. S-a deschis un dosar penal de moarte suspectă.

Tânăra nu a mai putut fi salvată de către medicii de la Spitalul Județean Satu Mare, fiind preluată imediat de  un echipaj medical de prim-ajutor al celor de la SMURD-Terapia Intensivă Mobilă. Din cauza hemoragiei interne masive, tânăra a decedat.

FOTO: Presasm.ro

”Azi, la ora 15.30, Poliția a fost sesizată prin Apelul de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul 11 din Palatul Administrativ. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care face verificări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul”.