O tânără, amenințată cu un cuțit într-un autobuz din Ploiești. Agresoarea, prinsă după ce fotografia ei a fost postată pe Facebook

Publicat: 15 12. 2017, 20:57
Actualizat: 02 10. 2018, 16:45

O fotografie cu femeia care a amenințat o tânără cu un cuțit într-un autobuz din zona Gării de Sud a fost postată pe un site de socializare de un bărbat care a dorit să atragă atenția asupra incidentului din autobuz.

„De curând, această femeie a amenințat o tânără cu un cuțit în timp ce se afla în traseul 2 Vest-Sud. Ieri (joi n.r.), o întâmplare asemănătoare la Gara de Sud Ploiești. Cine recunoaște persoana și poate da detalii cu privire la identitatea acesteia, rog să mă contacteze! Nu vreau like-uri, vreau să vă implicați. Mulțumesc!”, a scris bărbatul.

Potrivit Poliției Prahova, polițiștii au fost sesizați de mama unei tinere de 17 ani, că fiica sa a fost amenințată cu un cuțit, în autobuz, fiind demarată o anchetă.

„N-a sesizat mama fetei. Noi am demarat imediat verificările. O echipă operativă s-a deplasat imediat la fața locului. S-au făcut verificări în autobuze, stații, gări. Polițiștii prahoveni au depistat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de amenințare într-un mijloc de transport în comun din municipiul Ploiești, în cursul zilei de azi (vineri – n.r.)”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu.

Potrivit acesteia, femeia care a amenințat cu un cuțit a fost identificată, vineri seară, fiind vorba despre o persoană de 44 de ani din localitatea Șoimari.