O tânără care a înșelat o altă fată prin metoda accidentul, dându-se drept cadru medical, a fost prinsă

Publicat: 02 06. 2015, 21:47

Potrivit reprezentaților Poliției Județene Bacău, tânăra de 21 de ani a primit cei 3.000 de euro de la băcăuanca de 19 ani pe o stradă din municipiul Bacău, după ce cele două stabiliseră o întâlnire pentru a face tranzacția, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În fapt, în cursul aceleiași zile, victima a fost contactată telefonic de către tânăra de 21 de ani, din comuna băcăuană Mărgineni, prin care era anunțată că tatăl său ar fi accidentat grav cu mașina o fetiță, care ar fi fost transportată la un spital din București, unde avea nevoie urgentă de o operație. Pentru efectuarea intervenției chirurgicale, tânăra de 19 ani trebuia să plătească suma de 3.000 de euro.

„Persoana păcălită prin metoda «accidentul» a luat banii care-i fuseseră solicitați și s-a dus pe strada Energiei din Bacău, unde s-a întâlnit cu tânăra de 21 de ani. Aceasta a afirmat că lucrează la spital, luând de la victimă cei 3.000 de euro. Ulterior, mama tinerei de 19 ani a sesizat la Poliție că fiica sa a fost înșelată”, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Poliței Județene Bacău, Narcisa Butnaru.

În urma cercetărilor, polițiștii au depistat-o pe tânăra de 21 de ani, care avea asupra sa întreaga sumă, banii fiind recuperați și restituiți fetei păgubite.