O tânără cunoscută de pe TikTok a murit subit la doar 21 de ani. Urmăritorii săi încearcă acum să descifreze ultimul ei mesaj

Publicat: 02 12. 2022, 21:48

O tânără care devenise cunoscută pe Tik Tok a murit „brusc și complet neașteptat”, la doar câteva zile după ce postase un filmuleț cu un mesaj ”criptic”. Megha Thakur a devenit apreciată în mediul online pentru filmulețele care sporeau încrederea în sine.

Urmăritorii ei încearcă acum să descifreze semnificația cuvintelor sale și să găseacă o explicație pentru decesul fetei.

Meghan Thakur avea doar 21 de ani, iar vestea cutremurătoare a fost confirmată de părinții ei, printr-o postare pe internet.

Vedeta de pe TikTok Megha Thakur a murit dintr-o dată, la doar 21 de ani, lăsând în urmă o sumedenie de întrebări.

Tânăra postase cu câteva zile înaintea decesului neaşteptat un filmuleţ ciudat, mai ales în lumina evenimentelor dramatice confirmate chiar de părinţii fetei.

În imaginile publicate pe internet, în urmă cu aproximativ două săptăkâni, Megha Thakur apare plimbându-se pe străzile din New York.

De asemenea, în descrierea filmuleţului, tânăra din Brampton, Ontario, a scris: „Eşti responsabil de propriul destin. Ţine minte!”

Cauza decesului nu a fost dezvăluită

A fost și ultima postare a tinerei influencer, cu peste 1 milion de urmăritori pe TikTok şi Instagram.

La data de 24 noiembrie, Megha s-a stins din viată, totuși, cauza decesului nu a fost dezvăluită, potrivit Dailymail.com.

„Cu inima îndurerată anunţăm că lumina vieţii noastre, draga noastră fiică, Megha Thakur, a murit brusc şi neaşteptat pe 24 noiembrie 2022, la primele ore ale dimineţii”, a scris pe Instagram părinţii îndoliaţi.

„Megha era o tânără încrezătoare şi independentă. Îi vom simţi cu toţii lipsa. Îşi iubea fanii şi ar fi vrut să ştiţi că s-a stins din viaţă. În aceste clipe grele, cerem ca toate gândurile voastre bune să se îndrepte spre Megha. Rugăciunile voastre o vor însoţi în călătoria spre luema de dincolo”, au mai scris părinții ei.

Megha Thakur a început să posteze pe TikTok în 2019, unde realiza filmuleţe pe teme precum încrederea de sine şi acceptarea propriului corp, indiferent de standardele de frumuseţe ale societăţii.