O tânără de 18 ani a fost prinsă drogată la volan, în urma unui accident

Publicat: 18 12. 2019, 12:53

Accidentul s-a produs în noaptea de marți spre miecuri, la o intersecție din Drobeta Turnu Severin.

Un tânăr din comuna Corlățel, aflat la volanul unei mașini, nu a oprit la semnul „Stop” și a lovit un alt autoturism condus regulamentar de o tânără de 18 ani.

Polițiștii de la rutieră au testat ambii șoferi pentru a vedea dacă au consumat alcool sau droguri, constatând astfel că tânăra a ieșit pozitivă la testul cannabis-marijuana.

În mașina condusă de tânăra de 18 ani se mai aflau alte două adolescente.

„În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto, dar și a două fete, pasagere în mașina condusă de tânăra de 18 ani. Conducătorii auto au fost testați cu privire la consumul de alcool și rezultatul a fost negativ. În schimb, tânăra de de 18 ani, șoferița mașinii lovite, se afla sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge” , a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți

Potrivit reprezentanților Poliției Mehedinți, tânăra s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, iar șoferul care a provocat accidentul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.