O tânără din China își vinde timpul liber pe internet

Publicat: 16 02. 2012, 08:54
Actualizat: 04 03. 2012, 09:31
O tânără în vârstă de 18 ani din China își vinde timpul liber pe internet, prin anunțuri de mică publicitate, informează People's Daily.

O tânără în vârstă de 18 ani din Chinaîși vinde timpul liber pe internet, prin anunțuride mică publicitate, informează People’s Daily.

Tânără în vârstă de 18 ani a lucrat ca promoteriță însupermarketuri, distribuind pliante de promovare pentru băuturi sauziare.

În luna iulie a acestui an, ea a dat primul anunț prin care îșioferea timpul liber în vederea achiziției acestuia de către unpotențial cumpărător. „Veți avea dreptul de a-mi aranja viața, voifi onorată să lucrez pentru a vă servi și sunt gata să fiu devotatăcelor care chiar nu dispun de timp”, menționează anunțuriletinerei.

Timpul oferit spre vânzare exclude cina și intervalele temporaleacordate odihnei. Tânăra se oferă să facă cumpărături, cafea, săpregătească petreceri și să se ocupe de aranjamenteleadministrative ale celui care-i va cumpăra timpul liber.

În anunț se precizează că toate aceste sarcini vor fi îndepliniteîn locuri publice, pentru a se evita comportamentele erotice sauagresive.

Timpul liber comercializat de tânără are prețuri diferite, înfuncție de sarcinile îndeplinite. Astfel, pentru a trimite unmesaj, a da un telefon și alte activități care nu implicădeplasarea, tânără cere 3 yeni (29 de eurocenți) pentru opt minute,în timp ce pentru sarcini care necesită deplasarea în oraș tânăracere 20 de yeni (1,94 euro) pe oră.

Mediafax