Oferta finală a companiei Ford pentru Automobile Craiova, 57 de milioane de euro

Publicat: 15 02. 2012, 10:24
Actualizat: 24 07. 2012, 06:52
Compania Ford a oferit 57 de milioane de euro pentru preluarea unui pachet de acțiuni reprezentând 72,4% din capitalul Automobile Craiova, suma fiind inclusă în oferta financiară îmbunătățită, deschisă, astăzi, de Oferta finală a companiei Ford pentru Automobile Craiova, 57 de milioane de euro

Compania Ford a oferit 57 de milioane de euro pentru preluarea unui pachet de acțiuni reprezentând 72,4% din capitalul Automobile Craiova, suma fiind inclusă în oferta financiară îmbunătățită, deschisă, astăzi, de Oferta finală a companiei Ford pentru Automobile Craiova, 57 de milioane de euro.

Ford a cerut să beneficieze de ajutoarele pe care statul intenționează să le acorde, în cadrul schemelor care vor fi aprobate de Comisia Europeană. Compania americană ar putea primi ajutor de stat direct de cel mult 175 de milioane de euro.

Printre ajutoarele de stat la care Ford s-ar încadra și de care s-a arătat interesat se regăsesc investițiile pentru calificarea și pregătirea profesională a personalului de la Craiova.

Â