Oficial: unde va avea loc parada de 1 decembrie din acest an

Publicat: 07 11. 2016, 15:32

Firea a precizat că lucrările de restaurare vor fi finalizate pe data de 25 noimebrie și, astfel, buureștenii se pot bucura, din nou, de parada de 1 Decembrie.

„Avem garanția din partea constructorului că lucrarea se va încheia maximum pe 25 noiembrie, astfel încât — așa cum am discutat cu reprezentanții Ministerului Apărării Naționale — cu trei zile înainte de defilare să se poată face pregătirile în această zonă. Nu mai este niciun motiv acum ca acest obiectiv să nu fie finalizat, pentru că am semnat și actele adiționale necesare, am făcut și toate plățile restante, am mediat conflictele care au apărut de-a lungul anilor între constructor, proiectant și consultant. Lucrarea este aproape de finalizare, toate finisajele se vor face în această perioadă și intenția este clară, aceea ca oricine să poată vizita Arcul de Triumf”, a spus Gabriela Firea, potrivit b1.

În plus, primarul general a mai spus că în urma consolidării Arcului de Triumf, acesta va putea să reziste la un seism de peste 8 grade.