Operațiune de amploare a polițiștilor. 121 de percheziții în București și șase județe, la firme și persoane suspectate de evaziune de 20 milioane de euro

Publicat: 28 01. 2014, 10:45
Actualizat: 01 02. 2019, 01:14

Procurorii și polițiștii fac, marți dimineață, 121 de percheziții în București și județele Brașov, Ilfov, Prahova, Vâlcea, Dâmbovița și Giurgiu, la firme și persoane suspectate de spălare de bani și evaziune fiscală de aproximativ 20 de milioane de euro.

Procurorii Parchetului Tribunalului București au emis 80 mandate de aducere, persoanele suspectate în acesată cauză urmând să fie audiate.

Perchezițiile sunt făcute la locuințele suspecților și la sediile unor societăți comerciale, într-o cauză în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală și spălare a banilor, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 20 de milioane de euro, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului București.

La acțiune participă procurorii Parchetului Tribunalului București, peste 900 de polițiști, precum și inspectori antifraudă de la Direcția Generală Antifraudă Fiscală. Activitățile din cadrul anchetei sunt efectuate cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații.