Opt prahoveni au fost reținuți pentru furturi din locuințe; prejudiciul, 100.000 de lei

Publicat: 05 11. 2014, 21:26

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, anchetatorii au ridicat, miercuri, în urma a 17 percheziții făcute în mai multe localități prahovene, opt persoane suspectate de furturi din locuințe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform anchetatorilor, presupușii hoți ar fi acționat în special pe raza municipiului Ploiești, de unde sustrăgeau din locuințe, diverse bunuri, unele dintre acestea fiind ulterior valorificate la case de amanet. Polițiștii au calculat în acest dosar un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.

În urma a 17 descinderi domiciliare făcute, miercuri dimineață, la adrese din Ploiești și din orașele Urlați și Mizil anchetatorii au ridicat ceasuri, sume de bani, testere auto dar și mai multe contracte de amanet, care urmează a fi verificate pentru a se stabili dacă bunurile amanetate sunt furate.

Urmează ca cei opt reținuți miercuri să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, ancheta continuând în acest caz.