Orașul în care o garsonieră costă 715.000 de euro! Locuința este atât de mică, încât patul se află în bucătărie

Publicat: 29 07. 2022, 15:41
Actualizat: 29 07. 2022, 16:31

Un apartament minuscul din Marylebone costă 715.000 de euro. La banii aceștia, ai putea cumpăra 20 de case.

Probabil că un cumpărător se gândește la mult spațiu și confort, atunci când aude o sumă atât de mare pentru un apartament.

Cu 599.950 de lire sterline, în orașul Marylebone, poți cumpăra o casă de mărimea unei bucătării! Prețul acesteia este echivalent cu prețul a 20 de case într-un oraș din Marea Britanie.

Dar privește partea bună, poți lua micul dejun în pat și dacă încerci, poate chiar te și poți spăla uitându-te la televizor.

Garsoniera minusculă, în căutare de locuitori

Dormitorul are 4,8 m pe 4,1 m lățime, un singur pat care se află în apropierea chiuvetei și la doar un metru de plită. De asemenea, apartamentul mi dispune și două dulapuri micuțe.

Există și o baie separată, iar blocul are un portar nonstop la ușă, deci siguranța este pe măsura așteptărilor!

Totodată, poți închiria apartamentul dacă nu ai bani suficienți pentru a intra în propietatea acestuia. Pentru a închiria locuința. suma estimată este de 2.505 de lire sterline pe lună.

Pe internet, unde găsești locuința, în cazul în care te gândești să o și cumperi, poți citi și comentariile oamenilor referitor la imobil.
Oamenii și-au expus părerea cu privire la facilitățile pe care le oferă locuința, potrivit Mirror.Uk.

„Spațiu de locuit luminos, cameră de duș elegantă, serviciu de hamacă 24 de ore”., a spus un potențial cumpărător.

„Apartamentul este compus dintr-o zonă de dormit deschisă de living/bucătărie cu ferestre frumoase, duș elegant și spațiu de depozitare amplu.”, mai scria în secțiunea comentariilor.

Prețul inițal a fost 650.000 de lire, dar propietarii s-au gândit să micsoreze prețul și pentru a atrage noii clienți cât mai repede.