Orban: Brevetul îl va ajuta pe Băsescu în viața de apoi să vâslească în cazanul cu smoală

Publicat: 16 02. 2012, 08:54
Actualizat: 20 02. 2012, 04:03
Fostul ministru al Transporturilor Ludovic Orban a declarat, duminică, la Cluj, că s-a implicat ca Traian Băsescu să obțină din nou brevetul de comandant de navă "din milă creștinească", dar și pentru ca acesta "să poată vâsli, în viața de apoi, în bărcuța lui în cazanul cu smoală".

Fostul ministru al Transporturilor Ludovic Orban a declarat,duminică, la Cluj, că s-a implicat ca Traian Băsescu să obțină dinnou brevetul de comandant de navă „din milă creștinească”, dar șipentru ca acesta „să poată vâsli, în viața de apoi, în bărcuța luiîn cazanul cu smoală”.

Orban a afirmat la Liga Aleșilor Liberali că brevetul îi va fide folos lui Traian Băsescu după ce nu va fi ales președinte.

„Traian Băsescu a obținut brevetul în mandatul meu de ministru.Directorul care se ocupa a venit la mine și m-a întrebat dacă să îidea brevetul și i-am spus «da». Am zis «da» din milă creștinească,ca să aibă din ce trăi după ce nu va mai fi președinte, dar și dinpatriotism, pentru că am convingerea că românilor le va fi mult maibine cu cât Băsescu va fi mai departe de țară”, a spus Orban.

Citește mai mult despre declarațiile lui Orbanreferitorare la brevetul de comandant de navă al luiBăsescu pe www.mediafax.ro