Orban: Bugetari și beneficiari de ajutor social recrutați cu arcanul ca să fie aduși la mitingul PSD

Publicat: 06 06. 2018, 13:55
Actualizat: 26 03. 2019, 00:55

„Cum sa faci miting contra abuzurilor când folosești abuzul ca mijloc de aducere cu forța a oamenilor la miting? Primim din toata țara informații despre modul abuziv în care angajați ai instituțiilor statului, primăriilor, companiilor de stat, serviciilor deconcentrate, serviciilor publice din subordinea Consiliilor Județene, beneficiari ai ajutorului social sunt recrutați cu arcanul pentru a fi aduși la miting. Până la urmă, acest miting va fi un miting împotriva abuzurilor PSD”, a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook.

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat luni că mitingul împotriva abuzurilor va avea loc sâmbătă, ora 20.00, în Piața Victoriei, în condițiile în care „există o putere subterană care parazitează deciziile importante”.

„Un miting organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, faptul că democrația și statul de drept sunt afectate de câțiva ani în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem deciși să mergem până la capăt. Îi așteptăm pe toți acre vor să trăiască într-o țară liberă, în care să nu mai fie instituții aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriașe se pune problema ca o putere subterană să paraziteze deciziile și să influențeze într-un mod ocult decizii importante, să permită instruziuni neconstituționale, să permită ca cetățeni români, firme românești să fie închise, zeci, mii de destine să fie distruse”, a declarat luni, după ședința PSD, Liviu Dragnea.