Orban: Nu am fost audiat la Parchet, am avut doar o discuție cu procurorul

Publicat: 15 02. 2012, 11:52
Actualizat: 25 07. 2012, 22:34
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat că a avut "o discuție" cu un procuror de la Parchetul ICCJ cu privire la stadiul cercetărilor în dosarul accidentului din 2007, subliniind că nu a fost vorba despre o audiere.

Surse judiciare au susținut că ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a fost audiat, miercuri, în legătură cu incidentul din decembrie anul trecut, când ar fi accidentat o tânără din București, pe Șoseaua Cotroceni.

Presupusa victimă nu a depus vreo plângere penală împotriva lui Orban. Tatăl fetei a declarat presei, de mai multe ori, că fata sa a căzut, înainte de incidentul în care a fost implicat ministrul, acesta fiind motivul micilor zgârieturi pe care le are. În lipsa vreunei plângeri, dosarul a fost deschis după ce Parchetul s-a autosesizat, după imaginile filmate de trecători și apărute ulterior în media.

După mediatizarea acestui caz, Orban a declarat de mai multe ori că nu a accidentat-o pe fată și că nu are de gând să își dea demisia din funcție.

Raportul Institutului Național de Medicină Legală "Mina Minovici" arată că persoana supusă examinării nu era grav rănită. Potrivit documentului medico-legal în cazul Simonei Marilena Todean, "leziunile traumatice constatate la examenul obiectiv medico-legal nu au caracteristicile unui impact cu un autovehicul, în sensul evidențierii unor leziuni a căror formă și dimensiuni să corespundă unui relief al aulovehicolului sau amprentei pneurilor”.

Mai mult știri pe www.mediafax.ro