ORDONANȚA MILITARĂ 2. Cabinetele stomatologice, închise temporar / Se suspendă comerțul în centrele comerciale, mai puțin în alimentare, farmacii și curățătorii

Publicat: 21 03. 2020, 21:42

Articolul 1 din Ordonanța Militară 2 din 21.03.2020 pentru măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, ale cărei prevederi intră în vigoare începând cu duminică, 22 martie, ora 22.00, stipulează că se suspendă temporar activitate în cabinetele stomatologice și comerțul cu amănuntul.

„Art.1.–(1) Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină dentară.

(2) Prin excepție, sunt permise intervențiile stomatologice de urgență.

(3) Măsura se aplicăîncepând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora României.

Art. 2.–(1)Se suspendă temporar activitățilede comercializare cu amănuntul,a produselor și serviciilor,în centrele comerciale în care-și desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepțiavânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceuticeși a serviciilor de curățătorie.

(2) Prin centru comercial se înțelege „structura de vânzare cu suprafața medie sau mare în care se desfășoarăactivități de comercializare cu amănuntul de produse, servicii de piaţă şi de alimentaţie publică, ce utilizează o infrastructură comună şi utilităţi adecvate”, astfel cum estereglementat înanexa la Legea nr. 296/2004privind Codul consumului, republicată, cu modificările și completările ulterioare”

Ordonanta MILITARA 2 by Gandul.info on Scribd