OTV – avertizat cu privire la reducerea valabilității licenței

Publicat: 15 02. 2012, 11:01
Actualizat: 15 02. 2012, 13:50
Consiliul Național al Audiovizualului l-a atenționat, marți, pe Dan Diaconescu, că OTV este la un pas de reducerea la jumătate a valabilității licenței și a amendat postul cu 15.000 de lei pentru emisiunile "Lumea de azi... lumea de mâine" și "Dan Diaconescu direct"/cazul avocatei Elodia Ghinescu.

Consiliul Național al Audiovizualului l-a atenționat, marți, pe Dan Diaconescu, că OTV este la un pas de reducerea la jumătate a valabilității licenței și a amendat postul cu 15.000 de lei pentru emisiunile "Lumea de azi… lumea de mâine" și "Dan Diaconescu direct"/cazul avocatei Elodia Ghinescu.

CNA s-a întâlnit marți cu Dan Diaconescu pentru a discuta despre încălcările legislației audiovizuale de către postul de televiziune OTV. În ședință s-au analizat și emisiunile: "Lumea de azi… lumea de mâine" și "Dan Diaconescu direct"/cazul avocatei Elodia Ghinescu.

Totodată, CNA a amendat emisiunea "Lumea de azi… lumea de mâine", cu suma de 5.000 de lei, și "Dan Diaconescu direct"/cazul avocatei Elodia Ghinescu, cu 10.000 de lei.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro