(P) Comunicat din partea Mars România pe tema retragerii preventive a produselor

Publicat: 25 02. 2016, 14:14
Actualizat: 06 07. 2016, 19:26

În România, deși nu a fost înregistrată nicio reclamație de acest fel din partea consumatorilor, compania Mars a decis în mod voluntar și preventiv să retragă loturile de produse fabricate în Olanda, cu următoarele date de identificare:

Consumatorii care au un astfel de produs sunt rugați să nu îl consume și să contacteze Mars România, trimițând un e-mail la adresa mars@mhmr.ro sau sunând în intervalul 9.00-17.00 la numărul de telefon : 021 407 71 52.

Acesta este un incident izolat și numai produsele cu caracteristicile de mai sus, fabricate în Olanda, fac obiectul retragerii de pe piață.

Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziție și sigure pentru consum in toate magazinele din Romania.

Mars Romania tratează cu maximă seriozitate calitatea și siguranta alimentelor și și-a asumat în mod voluntar și preventiv decizia de retragere a loturilor de produse menționate și cere scuze consumatorilor pentru eventuale inconveniente.