Pandele, primarul orașului Voluntari, va protesta față de PSD: „Nu pot să stau ca fraierul și să aștept să ne ia banii, că se numește guvernul Tudose, guvernul Dragnea…”

Publicat: 07 12. 2017, 08:48

„Eu sunt ofițer al statului român, în rezervă, sunt comandant de cursă lungă, îmi iubesc patria cum nu vă puteți voi imagina. O iubesc cum aș vrea să și-o iubească toți românii. Dar nu pot să stau ca fraierul și să aștept să ne ia banii, că se numește guvernul Tudose, guvernul Dragnea, guvernul PNL, USR. Nu vreau eu să ne ia din 40 de milioane, 8 milioane. Dacă nu se poate și asta e legea, asta-i viața, ce să facem? Eu fac tot ce-mi stă în putință să rămană banii în localitatea asta, că avem și noi proiecte, ne-am apucat să investim în școli, în grădinite, spitale”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florentin Pandele.
 
 Edilul susține că primarii ar trebui să acționeze, având în vedere că în perioada următoare bugetul va fi votat în Parlament, menționând că ia în calcul organizarea unui protest.

„Nu știu când va fi (n.r. protestul): mâine, poimâine, răspoimâine. (..) Voi ieși când se epuizează toate căile și când văd eu negru pe alb că am pierdut banii. Atunci ies”, a mai spus Pandele.