PANDEMIE. Agitație mare în Timișoara. Un al doilea tren cu muncitori pleacă spre Austria

Publicat: 13 05. 2020, 09:46
Actualizat: 06 04. 2021, 23:55
Un al doilea tren pleacă cu mincitorii spre Austria. Foto: Opinia Timisoarei

Un al doilea tren cu muncitori va pleca din Gara din Timișoara către Austria. Sute de români din mai multe județe ale țării au venit încărcați cu bagaje pentru a aștepta trenul care îi va duce spre Austria, acolo unde lucrează ca îngrijitori și au contracte cu diferite firme.

De asemenea, cu același tren vor sosi și zeci de muncitori care și-au încheiat tura de serviciu și care vor intra în carantină, scrie ziarul local Opinia Timișoarei.

Al doilea tren spre Austria

Trenul a ajuns în jurul orei 9:00 în stația CFR Timișoara Nord, un tren care a plecat din Viena și care aduce 40 de muncitori care au lucrat în ultimele luni peste hotare.

Potrivit, regulilor aceștia vor fi preluați cu un transport special și duși în zonele de reședință, unde vor sta în carantină în următoarele două săptămâni. Duminică seara, 74 de îngrijitori de bătrâni din 18 județe ale țării, au plecat cu trenul spre Austria, din Gara Timișoara Nord. Încă de la intrarea în Gara de Nord, au fost realizate culoare pentru ca muncitorii să nu se îngrămădească și să poată respecta distanțarea socială impusă de ordonanțele militare.