Panică într-un avion după ce pasagerii au primit un mesaj în care erau anunțați că există o bombă la bord

Publicat: 22 10. 2022, 19:43
Sursă Foto: Pixabay - Ilustrativ

A fost panică totală într-un avion care trebuia să decoleze de pe aeroportul Stansted din Londra, după ce pasagerilor li s-a trimis un mesaj prin AirDrop cum că se află o bombă la bord.

Pasagerii care aveau dispozitive Apple ar fi primit un mesaj care spunea: „Am o bombă”, în timp ce zborul operat de compania easyJet se pregătea să plece spre Amsterdam miercuri seară.

Poliția a luat apoi cu asalt aeronava Airbus A319 și singura pistă a aeroportului a fost închisă, iar mai multe zboruri au fost întârziate.

Alarma a fost una falsă, astfel că nu a fost găsită nicio bombă și niciun alt pericol.

Deocamdată au fost trei persoane arestate sub suspiciunea că au trimis mesajul de amenințare.

Mesajele false la bordul aeronavelor, tot mai întâlnite

Poliția din Essex a spus că aeronava a fost mutată într-o zonă securizată în timp ce se desfășurau investigații și nu a fost găsită nicio bombă, nici măcar vreun indiciu care să ducă într-o astfel de direcție.

Martorii susțin că un bărbat a fost pus la podea de către ofițeri și încătușat, în timp ce alți doi, despre care se crede că erau împreună cu el – au fost de asemenea reținuți.

Nu este pentru prima dată când pasagerii unei aeronave trec prin momente de acest gen. Mesajele cu privire la faptul că ar exista bombe la bordul avioanelor sunt tot mai întâlnite, potrivit Kanald.ro.