Panică într-un cazinou din Galați. Tânăr în vârstă de 28 de ani, înjunghiat de față cu ceilalți clienți. Agresorul a reușit să fugă

Publicat: 29 09. 2020, 13:58

Un tânăr a fost înjunghiat într-un cazinou din Galați, după ce s-a certat cu un alt bărbat. Agresorul a reușit să fugă, dar, ulterior, a fost prins de oamenii legii și dus la audieri.

În urma unui conflict spontan, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Galați a fost înjunghiat într-un cazinou din orașul de la malul Dunării. Agresorul a reușit să fugă de la locul faptei, dar marți dimineață a fost prins de polițiști și dus la audieri.

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, conflictul a avut loc luni seară. Tinerii, ambii în vârstă de 28 de ani, au pornit o ceartă, pentru moment din motive necunoscute. De precizat că nu se cunoșteau dinainte. La un moment dat, unul dintre ei a scos un obiect, foarte probabil un cuțit, și l-a înjunghiat pe celălalt.

Haos într-un cazinou din Galați. Arma nu a fost găsită!

La incident au fost martori mai mulți clienți care se aflau în cazinou. Agresorul a reușit să fugă. Victima a fost transportată rapid la spital, cu multiple tăieturi în zona toracică stângă. Imediat, poliția a început să cerceteze cazul și să-l caute pe agresor.

Acesta din urmă fost, în primă fază, identificat, după care a fost găsit, marţi dimineaţă și dus la Poliția Galați pentru audieri. Arma nu a fost găsită până în prezent.

Acum rămâne de văzut care va fi fapta la care anchetatorii îl vor încadra pe agresor: lovire sau alte violențe ori tentativă de omor. Totul depinde de starea victimei și de verdictul medicilor, ultimii urmând să decidă dacă viața victimei a fost pusă în pericol.