PARADIS. A rămas prizonieră pe un vas-fantomă de lux până la terminarea crizei de coronavirus

Publicat: 17 04. 2020, 15:32
Actualizat: 17 04. 2020, 15:35
Vas de croazieră,

Nu toată lumea are de pătimit în urma crizei generale declanșate de pandemia de coronavirus. Sunt și situații fericite, cum ar fi aceea de a fi „prizonier” pe un vas de lux de croazieră, unde singura activitate este plaja pe insule exotice. 

Directoarea unei firme care organizează croaziere este obligată să își petreacă perioada de carantină generală în largul coastei de est a Australiei, după ce turiștii și aproape tot restul echipajului au plecat spre Filipine.

Izolarea lui Chloe Loddo a început din data de 18 martie, potrivit Daily Mail. Femeia le oferă zilnic urmăritorilor de pe Instagram și Facebook imagini cu viața ei pe nava fantomă. Chloe Loddo, director de croazieră pe vasul Carnival Splendor, a fost blocată la bordul navei timp de aproape o lună, după ce Guvernul Federal australian a pus interdicție de 30 de zile în privința părăsirii navelor.

În cea mai recentă postare pe Facebook, Chloe a postat un videoclip în care anunță că, în sfârșit, ei și celorlalți colegi de serviciu li s-a dat autoritatea de a călători în Filipine. Carnival Spendor a suspendat toate croazierele până pe data de 15 iunie, dar Chloe  Loddo nu știe sigur când își va putea începe activitatea din nou.

A rămas blocată pe un vas de croazieră
Singura activitate în această perioadă este plaja pentru Chloe Loddo