Părinții Alexandrei, audiați la Poliția Caracal / Aceștia au decis să nu se constituie parte civilă în dosar

Publicat: 08 08. 2019, 11:18

11:16 Surse din anchetă au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că părinții Alexandrei Măceșanu au declarat, joi, la audierile de la sediul Poliției Caracal că nu se vor constitui parte civilă în dosarul crimelor din casa lui Gheorghe Dincă.

Părinții Alexandrei au spus că nu vor bani de pe urma unei tragedii.

Mama și tatăl Alexandrei Melencu sunt audiați, joi, la sediul Poliției Caracal, unde anchetatorii vor să refacă traseul din ziua răpirii.

Tot la Poliția Caracal este și Gheorghe Dincă. Acesta participă, tot joi, la percheziția informatică, alături de avocatul său. Anchetatorii verifică telefoanele lui Dincă, precum și aparatul de fotografiat și laptopul, ridicate din casa acestuia.

Știrea inițială. Surse din anchetă au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că părinții Alexandrei Măceșanu sunt audiați la sediul Poliției Caracal.

Oamenii legii vor să refacă întregul traseu al Alexandrei din ziua în care a fost răpită.

De asemenea, părinții Alexandrei sunt întrebați dacă doresc să se contituie parte civilă în dosar.

În ceea ce îl privește pe Gheorghe Dincă, acesta va participa, joi, la percheziția informatică, alături de avocatul său. Anchetatorii verifică telefoanele lui Dincă, precum și aparatul de fotografiat și laptopul, ridicate din casa acestuia.